RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

У Києві банду вуличних злодіїв зловили на підкупі начальника поліції: фото і відео

У Києві затримали банду з шістьох осіб, які обкрадали пасажирів і відвідувачів Центрального залізничного вокзалу. Крім того, вони намагалися підкупити начальника поліції, щоб він не перешкоджав їх крадіжам.

Про це повідомляє поліція області.

Банда складалася з чотирьох чоловіків і двох жінок. Всі - жителі Закарпатської області у віці від 24-х до 30-ти років. Частину з них раніше вже затримували за майнові злочини.

"Зловмисники діяли за погодженою схемою: поки одні відволікали потерпілих, інші "чистили" їхні кишені і сумки", - розповів керівник поліції Києва Андрій Крищенко.

За його словами, так як деякі з них раніше затримували за крадіжки, вони намагалися дати керівнику відділу поліції на залізничному вокзалі хабар в розмірі 30 тисяч гривень. Більш того, вони обіцяли щотижня віддавати йому таку ж суму. Їх затримали після передачі хабара.

"Під час обшуків у скупників краденого ми вилучили велику кількість мобільних телефонів, наручних годинників і СІМ-карт. Затримані обґрунтовано підозрюються в скоєнні щонайменше п'ятнадцяти крадіжок тільки за останні два місяці на території залізничного комплексу", - додав Крищенко.

Як повідомляв "Апостроф", 30 вересня, в Києві, в підземному переході біля станції швидкісного трамвая "Національний авіаційний університет" співробітники поліції "на гарячому" затримали кишенькових злодіїв.