RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Вдарив по голові і душив: в Києві таксист жорстоко поглумився над пасажиркою

У Києві, в неділю, 18 жовтня, в Голосіївському районі, водій таксі завіз в лісосмугу, згвалтував і побив клієнтку, яку забрав біля нічного клубу.

Про це повідомляє "Обозреватель".

Жертва очолює столичну юридичну компанію. Після нічного відпочинку в клубі з подругою, вранці вона викликала таксі. На виклик приїхав Volkswagen Passat, клієнтка сіла на заднє сидіння. Через кілька хвилин водій звернув у лісопаркову зону, а коли жінка запитала, куди він їде, чоловік розлютився, став кричати на неї і зупинив машину.

Він пересів на заднє сидіння і почав роздягати жінку, однак вона чинила опір. Водій почав душити і бити пасажирку, а потім згвалтував. Після цього він наказав їй одягтися і відвіз до її дому. Постраждала одразу ж звернулася в поліцію і викликала "швидку допомогу".

За інформацією власних джерел видання, підозрюваний затриманий, він вже дав свідчення. 45-річний чоловік зареєстрований в одному з сіл Тячівського району Закарпатської області, в столиці жив на орендованій квартирі і працював в службі таксі.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно в Києві водій таксі відмовився на прохання пасажирки надіти маску і висадив її під дощ.