RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Києві прямо на зупинці знайшли тіло вбитої жінки: поліція вже затримала ймовірного вбивцю, фото і відео

У Києві на вулиці Закревського перехожі виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

Про це повідомляє поліція Києва.

Люди викликали поліцію, на місце прибула слідчо-оперативна група і лікарі. Медики, оглянувши жінку, констатували її смерть. Поліцейські оглянули місце події і опитали свідків.

"При огляді тіла жінки, криміналісти виявили сліди асфіксії, які вказують на те, що, ймовірно, її задушили. Поряд ми знайшли особисті речі невідомої, а згодом встановили її особу. Це - 46-річна мешканка столиці, у якій напередодні стався конфлікт зі знайомим", - розповів начальник відділу кримінальної поліції Деснянського управління поліції Андрій Табала.

Для встановлення остаточної причини смерті, тіло померлої відправили на судово-медичну експертизу.

Оперативники знайшли і затримали 32-річного уродженця Херсонщини, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві жінки. Чоловікові оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Якщо його провина буде доведена, йому загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", 2 жовтня в Києві на Відрадному невідомий з ножем напав на власницю м'ясного магазину. Від отриманих травм потерпіла померла на місці трагедії.