RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Києві зловили рекордно п'яного водія - перевищив норму в 30 разів: фото

На території столичного аеропорту "Бориспіль" патрульні поліцейські звернули увагу на водія Skoda Fabia, який порушував правила дорожнього руху. Як виявилося, ступінь його сп'яніння перевищувала допустимий показник алкотестера, який становить 6 проміле.

Про це повідомили на Facebook-сторінці патрульної поліції Борисполя, опублікувавши фото з місця затримання п'яного водія.

Як сказано в повідомленні, інспектори зупинили підозрілий автомобіль і помітили у водія явні ознаки алкогольного сп'яніння: запах алкоголю, нечітке вимова, порушення координації рухів. У присутності двох свідків водій пройшов огляд на місці зупинки за допомогою алкотестера Драгер.

Замість звичних цифр, патрульні поліцейські побачили на екрані приладу три стрілки, а це свідчило про те, що водій знаходиться в стані сп'яніння, що перевищує максимально допустимий показник зазначеного приладу - 6 проміле.

Таким чином, ступінь сп'яніння водія, перевищувала допустиму норму (0,2 проміле), як мінімум в 30 разів.

На водія було складено протокол, а також винесено постанову за порушення вимог дорожніх знаків КоАП. Його машину шляхом евакуації доставили на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві п'яна жінка за кермом авто не впоралася з керуванням і влаштувала епічну ДТП.