RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Любив поганяти: відео з авто водія таксі, який зніс людей на зупинці в Києві

У мережі опубліковано кадри з відеореєстратора водія таксі, який в п'ятницю, 13 листопада, в Києві на зупинці вилетів на тротуар і збив пішоходів.

Відповідні кадри з'явилися на Facebook-сторінці "Київ Оперативний".

"А ось і відео, які викладав у себе на сторінці в Інстаграм водій Uber, який зніс людей не зупинці", - сказано в підписі до посту.

Як видно на опублікованих кадрах, водій таксі любив поганяти на дорозі, створюючи ризиковані ситуації, пересуваючись з великою швидкістю і маневруючи по різних смугах. У коментарях до цього відео, яким таксист похвалився в соцмережі, його попередили: "Зупинися, поки зупинка не буде останньою".

Нагадаємо, вранці 13 листопада в Святошинському районі Києва автомобіль вилетів на тротуар до зупинки, де знаходилися люди. Аварія сталася на Кільцевій дорозі навпроти "Електронмашу". Авто таксі влетіло в МАФ біля зупинки. За попередньою інформацією, загинули дві людини.

Як повідомляв "Апостроф", 10 листопада в місті Одесі автомобіль Toyota в'їхав у зупинку громадського транспорту, на якій знаходилися люди. Постраждали чотири людини. Їх забрала "швидка".