RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Києві продавець шаурми влаштував дике "шоу" з мачете: відео

Увечері в неділю, 15 листопада, біля одного із закладів громадського харчування на вулиці Драйзера у Києві виник конфлікт між відвідувачем і продавцем шаурми, який вирішив прогнати чоловіка, розмахуючи своїм робочим інструментом - мачете.

Відео конфлікту опубліковано на Facebook-сторінці "Київ Оперативний".

Як видно на опублікованих кадрах, словесний конфлікт поблизу закладу на Троєщині ледь не переріс у бійку із застосуванням холодної зброї. Продавець намагався умовити покупця піти додому, однак той вперто відмовлявся. Після цього шаурмист почав розмахувати в його сторону величезним ножем.

Незабаром учасників конфлікту стало більше - на захист продовця приїхав невідомий чоловік, в ситуацію спробувала втрутитися перехожа, яку в штовханині вдарили по нозі.

"На захист жінки стали молоді руху New Justice (так вони самі представилися). Потім приїхали правоохоронці і забрали всіх у місцеве відділення поліції", - сказано в повідомленні.


Як повідомляв "Апостроф", раніше недалеко від станції метро "Арсенальна" стався конфлікт між продавцем шаурми і двома п'яними хлопцями.