RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

13 травня

Всі новини

Вбивство дівчини пострілом в голову: суд в Києві прийняв рішення по підозрюваному

Голосіївський районний суд Києва обрав запобіжний захід підозрюваному у жорстокому вбивстві дівчини на вулиці Ягідній 13 листопада.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Суд задовольнив клопотання слідчих територіального підрозділу поліції та обрав підозрюваному запобіжний захід - найближчі два місяці він знаходитиметься під вартою.

Нагадаємо, що 13 листопада на вулиці Ягідній перехожі виявили мертву жінку зі слідами крові на обличчі - причиною смерті потерпілої стало вогнепальне поранення в голову.

44-річного підозрюваного затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіку оголошено про підозру у скоєнні двох кримінальних правопорушень: за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у п'ятницю, 13 листопада, в Голосіївському районі Києва виявили труп дівчини з вогнепальним пораненням в голову. За підозрою у її вбивстві затримали волонтера Сергія Бутка, який під час проведення слідчого експерименту, ймовірно, зізнався у скоєнні злочині.