RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 червня

28 червня

Всі новини

Утримували і вимагали викуп: в Києві затримали трьох поліцейських у гучній справі

У Києві затримали поліцейских, які без будь-яких підстав затримали чоловіка, який продавав автомобіль, та вимагали у нього гроші.

Про це повідомляє прес-служба Офісу Генерального Прокурора.

"Після цього вони протиправно утримували чоловіка, вимагаючи надати їм 10 тис дол США за не притягнення до відповідальності за нібито спробу продажу викраденого автомобіля. Отримавши від потерпілого частину "викупу" в розмірі 2 тис євро, поліцейські відпустили його", - йдеться в повідомленні

У прокуратурі повідомили, що наразі вирішується питання щодо відсторонення від займаних посад та обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Повідомлено про підозру трьом співробітникам поліції одного з районних управлінь поліції Головного управління Нацполіції у місті Києві за фактом незаконного позбавленні волі людини (ч. 2 ст. 146 КК України).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що поліція індійського штату Уттар-Прадеш затримала чоловіка, який викрав і вбив 8-річну дитину. Відправляючи СМС з вимогами заплатити йому викуп, злочинець допустив кілька помилок, які і допомогли поліцейським у його затриманні.