RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

У Києві водій влаштував небезпечні гонки з копами, а потім прикинувся пасажиром: відео

У вівторок ввечері, 1 грудня, в Києві водій влаштував гонки з поліцейськими, а після зупинки сказав, що він був пасажиром.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Києва в Facebook.

Правоохоронці їхали на підмогу колегам на масштабну ДТП. Вони включили спецсигнали і повернули на смугу зустрічного руху, де випередили Renault.

Патрульні подавали водієві сигнал про зупинку, але він почав переховуватися, здійснюючи небезпечні маневри. Поліцейські поїхали за Renault на АЗС. Водій-очевидець гонки вирішив допомогти поліцейським і власним транспортом заблокував втікачеві виїзд.

Після зупинки водій Renault перемістився на пасажирське сидіння і заявив, що їхав там, незважаючи на те, що був один в салоні. Але поліція помітила у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння. Від перевірки на драгері водій відмовився.

Інспектори склали на водія протокол за ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та постанову за порушення ПДР.

Як повідомляв "Апостроф", 2 грудня під Києвом на Об'їзній дорозі Борисполя, водій автомобіля KIA здійснив небезпечний маневр на слизькій дорозі, сталася ДТП, забравши як мінімум два життя.