RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Справжня ковзанка: в Києві перехожий проїхався по вулиці на ковзанах, відео

Крижаний дощ, який обрушився на столицю України в четвер, 10 грудня, перетворив вулиці Києва на справжню ковзанку. Це створює серйозні труднощі для водіїв і в той же час стало приводом для розваги одного з перехожих, який покатався обледенілою проїжджою частиною на ковзанах.

Відповідне відео опубліковано в Telegram-каналі "Київ Оперативний".

Як видно на знятих кадрах, хлопець в ковзанах легко ковзає по льоду і робить різкий розворот, розсипаючи довкола крижані крихти.


Невдовзі повторити такий трюк фігуристам на дорогах стане складніше. Як повідомили в прес-службі Київської міської держадміністрації, дорожники почали інтенсивно обробляти дороги протиожеледними засобами.

"В даний час на дорогах столиці працює 341 одиниця спецтехніки та 50 бригад по ручного прибирання, які обробляють дороги посипковими матеріалами для профілактики ожеледиці. Дорожники посипають також сходи і тротуари", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", біля зупинки громадського транспорту в Солом'янському районі столиці в аварії постраждали два маршрутні автобуси і тролейбус.