RU  UA

Снігопад у Києві: що відбувається на дорогах столиці

Вулиці Києва засипало снігом. Через негоду на дорогах столиці утворилися затори, незважаючи на активну роботу комунальників.

Подробиці – у сюжеті Апостроф News о 17:00 на Апостроф TV.

Надвечір ситуація на дорогах Києва погіршилася. На вулиці знову почав падати сніг, а також посилився вітер. Ситуацію також ускладнює завершення робочого дня. У столиці наближається година-пік, коли багато людей повертаються додому. Машин на дорогах помітно побільшало.

За даними поліцейських, сьогодні по всій Україні сталося більше 500 аварій. Лише в Києві до обіду зафіксували 104 ДТП. Утім уже в другій половині дня зареєстрували ще десятки ДТП із постраждалими.

Дорога не слизька, але водії все одно дотримуються дистанції. У разі потреби автомобілісти поступаються дорогою іншим машинам, аби убезпечити і себе, і інших водіїв на дорозі.

Від самого ранку в місті працюють комунальники. Вони знали, що на Київ насувається снігопад, тож від світанку почали посипати дороги та тротуари піском і сіллю, аби не було слизько. Вони працюють і досі.

У КМДА повідомили, що на вулиці міста вийшли близько 1000 комунальників, з них майже 400 працюють на спецзасобах – тракторах та вантажівках, які розсипають пісок. Ще близько 500 людей працюють бригадами та розсипають пісок там, де не проїде техніка.

Рух на дорогах Києва ускладнений не тільки в центрі, а в усіх районах столиці. На околицях люди годинами стоять у заторах, аби дістатися додому.