RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Києві прогримів вибух біля ресторану - пошкоджено вікна і фасад

Рано вранці в п'ятницю, 25 грудня, в Оболонському районі української столиці прогримів вибух біля одного з ресторанів.

Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

Повідомлення про вибух на вулиці Автозаводській надійшло в поліцію близько 4 години ранку. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи, екіпажі патрульних поліцейських, вибухотехніки і кінологи зі службовими собаками.

Переглянувши камери відеоспостереження, правоохоронці встановили, що за кілька хвилин до вибуху до ресторану підійшов невідомий чоловік, поставив біля сходинок пакет з невідомим вмістом і пішов, а потім стався вибух.

"Постраждалих немає, проте пошкоджені вікна і фасад даного закладу. Зараз фахівці профільних служб встановлюють походження предмета, що вибухнув", - повідомляють в поліцейській прес-службі.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Оболонського управління столичної поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до десяти років.

Поліцейські з'ясовують всі обставини і причини скоєного і проводять розшукові заходи з метою встановлення і затримання особи, причетна до цього кримінального злочину.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві на вулиці Тростянецькій в результаті вибуху в колекторі постраждали чотири людини.