RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Як дотримуються локдауну в Києві: ексклюзивні фото та відео

У перший день жорсткого локдауну, який почався в Україні в п'ятницю, 8 січня, і триватиме включно до 24 січня, в Києві виконуються жорсткі обмеження в сфері торгівлі, розваг та громадського харчування.

У цьому переконався кореспондент "Апострофа", відвідавши деякі з об'єктів.

Як відомо, карантинні обмеження торкнуться роботи непродовольчих магазинів, ринків, закладів громадського харчування та торгово-розважальних центрів, які повинні бути закриті (в кафе і ресторанах - тільки торгівля на винос). Буде обмежена також продаж деяких товарів в продуктових супермаркетах.

Як виявилося, в Києві ретельно виконуються вимоги жорсткого локдауна.

АТБ

У супермаркеті мережі "АТБ", як переконався наш кореспондент, полиці з непродовольчими товарами відокремлені загороджувальною стрічкою. До стрічці прикріплено оголошення, в якому повідомляється, що продаж цих товарів заборонено відповідно до постанови Кабміну.


Фокстрот

Магазини цієї мережі працюють, але купити тут можна виключно смартфони. Покупки інших товарів можна здійснювати через Інтерет-доставку, зробивши замовлення на сайті. Полиці з товарами також огороджені стрічкою.

МакДональдс

Заклад громадського харчування на вулиці Мінській працює тільки на доставку, відкрито експрес-віконце і МакДрайв. Терасу і зал ресторану закрито.

Ринок на Мінській

Не відкрили сьогодні свої крамнички приватні підприємці на ринку. Як свідчать фото і відео нашого кореспондента, сьогодні тут зовсім порожньо.

ТРЦ "Дрім Таун"

Найбільший торгово-розважальний центр української столиці закрито до кінця карантину. Відвідувачів тут не чекають.

Як повідомляв "Апостроф", карантинні обмеження не торкнуться роботи банків, проте у зв'язку з вихідними через різдвяні свята, в роботі фінансових установ відбудуться зміни.