RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

У центрі Києва п'яна компанія пограбувала і побила підлітків: фото і відео "героїв"

У Києві в ніч на 11 січня група підлітків побили двох інших підлітків і викрали мобільний телефон у одного з них. "Героїв" затримали на місці інциденту.

Про це повідомили у спільноті "Киев Оперативный" у Facebook.

Інцидент стався в парку поблизу Контрактової площі.

"Два підлітки вирішили вночі випити джин-тонік в парку, що на Контрактовій. У цьому ж парку також бухала компанія з 3 дівчат-підлітків і 7 хлопців-підлітків. Частина з цих семи вирішила відібрати алкоголь у тих двох, а потім і зовсім побити їх", - повідомили в мережі.

Хлопці почали тікати, але їх наздогнали, побили і забрали мобільний телефон.

Патрульні і правоохоронці Муніципальної охорони отримали виклик про грабіж. На місці події вони затримали агресивних підлітків, які після побиття і пограбування інших двох повернулися до своєї компанії.

"Муніципальна охорона, спільно з патрульною поліцією, затримали агресивних підлітків. Постраждалі їх впізнали. Найцікавіше, що спочатку, коли алкоголь давав своє, браві молодці згадали всі абревіатури, які знали - дядька в СБУ, тітку-депутата ВРУ і тд. Природно, коли зрозуміли, що все серйозно - почали дзвонити матусям і татусям", - додали в мережі.

Переглянути відео з "героями" можна, перейшовши за посиланням.

Як повідомляв "Апостроф", 16-річний підліток вбив двох російських бійців MMA в Дагестані. За підсумками бійки поліція затримала шістьох осіб, ведеться слідство.