RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

У Києві чоловік вистрибнув з п'ятого поверху, але вижив завдяки поліції: відео порятунку

У Києві патрульні поліцейські врятували життя жителю української столиці, який вистрибнув з вікна своєї квартири на п'ятому поверсі.

Про це повідомили на Facebook-сторінці патрульної поліції Києва.

Про намір молодого киянина покінчити життя самогубством в поліцію повідомив його батько, кторой подзвонив на лінію 102 пізнього вечора у вівторок, 12 січня.

"Патрульні Денис Гуменюк та Ірина Мостепан вже через кілька хвилин прибули на бульвар Дружби Народів, де проживав син заявника. Інспектори стукали в двері, але відповіді не отримали. З огляду на обставини виклику і ймовірність загрози для життя людини, патрульні вирішили зайти всередину квартири, двері якої були незамкнені ", - розповіли подробиці цього випадку в прес-службі.

Всередині квартири Було порожньо, в одній з кімнат - відкрите вікно. Виглянувши у нього, поліцейські побачили чоловіка, який лежав на землі.

"Ірина та Денис миттєво підбігли до чоловіка, оглянули і з'ясували, що він, хоча і отримав травми, але знаходиться в свідомості. До приїзду медиків інспектори надавали йому домедичну допомогу і підтримували розмовами. На місце викликали батька, який терміново виїхав до Києва", - повідомили в патрульної поліції.


Чоловік, який вистрибнув у вікно, прийшовши в себе, побачив людей, які схилилися над ним і поцікавився, чи не ангели вони. Потім він пояснив, що зважився на цей вчинок через проблеми, зокрема в особистому житті. Скільки часу він безпорадно лежав до того, як патрульні знайшли його, згадати не зміг.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві патрульні поліцейські супроводжували автомобіль таксі, який віз дитини в лікарню - у хлопчика була температура 40, по дорозі він втрачав свідомість.