RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У київській маршрутці спіймали зухвалих і небезпечних кишенькових злодіїв - можуть вдарити ножем: фото

У середу, 27 січня, в київській маршрутці затримали кишенькового злодія, який "працював" разом з напарником, які супроводжували його на автомобілі. Зловмисники були затримані поліцією, коли один з них спробував вкрасти у пасажирки телефон iPhone 11.

Про це повідомили в Telegram-каналі "Київ Оперативний", опублікувавши фото і особисті дані затриманих.

Інцидент стався в маршрутці № 239. Під час затримання співробітниками поліції зловмисники намагалися чинити опір, але правоохоронці їх швидко заспокоїли.

"Ці бридкі пики, які ви бачите на фото - професійні і дуже нахабні злодії-грабіжники. У випадках, коли їх помічають і піднімають паніку - можуть і ножем по горлу "нагородити", і газом задути, і просто полізти в бійку", - сказано в підписі до опублікованих фото.

За словами автора поста, злодії "працювали" удвох: один в маршрутці, інший - їхав поруч на автомобілі Audi.

"Зробив діло - вийшов з маршрутки, сів у авто, продали викрадене і вперед вживати наркоту. Романтик прям", - сказано в повідомленні.

За опублікованими даними затримані були:

  • Сергатюк Андрій Львович, 1982 року народження, раніше судимий за хуліганство, легкі тілесні ушкодження, збут і зберігання наркотиків.
  • Ковчун Олександр Миколайович, 1983 року народження, раніше судимий за хуліганство та умисне заподіяння працівникові поліції тілесних ушкоджень.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві поліція затримала зловмисника, який в день Різдва застосував електрошокер і забрав у перехожого мобільний телефон.