RU  UA

Податковий Майдан повертається: марш підприємців паралізував центр Києва

У Києві відновилися масштабні акції протестів так званого "податкового Майдану". Підприємці рушили маршем вулицею Хрещатик.

Подробиці - у сюжеті Апостроф Live на Апостроф TV.

Колона мітингувальників прямує з Майдану Незалежності до представництва Європейського Союзу. Протестувальники сподіваються, що міжнародна спільнота їх почує та допоможе у вирішенні їхніх питань.

Вулиця Хрещатик зараз повністю перекрита. У центрі столиці зібралися декілька тисяч активістів. Вони постійно гудуть та кричать, аби їх нарешті почули.

Дорогою до представництва ЄС підприємці зупинилися біля будівлі Київської міської державної адміністрації. Колона мітингувальників також планує дійти до Конституційного суду та Посольства США в Україні.

За словами організаторів маршу, вони вирішили йти саме таким маршрутом через те, що намагаються стукати абсолютно в усі двері, аби хоч якось вплинути на ситуацію, яка склалася.

Вимоги протестувальників не змінилися. Люди хочуть, аби влада ввела спрощену систему оподаткування, а малий та середній бізнес нарешті міг працювати нормально.