RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

В Україні відкривається перший магазин ІКЕА: названі точна дата і адреса

Шведська компанія IKEA користується популярністю у всьому світі, але в Україні досі не було жодного магазину з продажу меблів і товарів для дому від цієї фірми. Ситуація зміниться в 2021 році.

Про це повідомили журналісти Укрінформ.

Представники великої шведської компанії IKEA повідомили, що на території України незабаром офіційно буде відкритий перший магазин, в якому жителі країни можуть придбати товари для дому та меблі.

В офісі компанії підкреслили, що мета IKEA - розширювати межі. Особливо це стосується України, де вже відкрито інтернет-магазин, старт якого припав на травень 2020 року.

В офісі IKEA відзначили, що українцям доведеться звикнути до заходів безпеки у зв'язку з активним поширенням коронавірусної інфекції. Зокрема, мова йде про соціальне дистанціювання, використанні засобів індивідуального захисту (маски, рукавички) і перевірці температури. Також необхідно проводити дезінфекцію приміщення кожні 24 години, це головне правило для співробітників магазину.

Відомо, що український магазин "ІКЕА" буде першим на території Південно-Східної Європи магазином міського формату. За словами представників шведської компанії, подібний формат є частиною грандіозного проекту. Мета цього проекту - стати ближче до громадян, які трудяться в самому центрі міста.

Точна адреса місцезнаходження нового магазину шведської корпорації в Україні - ТРЦ Blockbuster Mall. Адреса: проспект Степана Бандери, 36.

Як писав "Апостроф" раніше, в Києві "герой паркування" після зауваження влаштував істерику і ДТП.