RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Це називається свавілля: киян обурив "цар-балкон" на багатоповерхівці, фото

У Києві на одній з багатоповерхівок з'явився черговий "шедевр" архітектури - киян вразив "цар-балкон".

Відповідне фото опублікували у спільноті "Позняки Осокорки Харківський - житлові масиви Дарницького р-ну Києва" у Facebook.

Як видно на фото, власник квартири на третьому поверсі розширив свою площу, винісши у ширину і в довжину балкон настільки, що він майже на метр перевищує передбачені розміри.

"Треш Дарницького р-ну. Кожен раз, як прохожу поруч, стає моторошно. Здається, що питання часу, коли це завалиться", - розповіла дописувачка Ganka Kliv.

Причому на одному з фото показали щось, схоже на тріщину.

Користувачі мережі залишили свої коментарі до фото і відзначили, що влада не схаменеться, поки не трапиться чогось трагічного.

"Такі порушення в Києві часто-густо ...", "Деформаційно-температурний шов))) Якщо найближчим часом це чудо впаде, тоді "влада" почне хоч якось на таке реагувати", "Це не тріщина, а балки так стоять ", "Каркас лопнув начебто, на нього вся опора", "Така будова в будь-яку хвилину може дати тріщину, і раптово завалитися на перехожих !!!", "Це називається свавілля", "Таким розумникам штраф впаяти на десятки тисяч і зобов'язати всі повернути, як було", - пишуть в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві бетономішалка провалилася під асфальт, який не витримав її ваги.