RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Авто відкинуло на 60 метрів: під Києвом п'яний підліток скоїв смертельне ДТП, фото і відео

У Броварах сталася страшна ДТП за участю підлітка, в результаті якого загинула одна людина. Правоохоронні органи повідомили, що підліток знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє Трибуна Бровари.

ДТП сталося 6 лютого 2020 близько 22:40 на вулиці Київська в районі розвилки, за участю іномарок Chevrolet Lacetti і Honda Accord. Представник правоохоронних органів заявив, що в транспортних засобах в момент ДТП знаходилися тільки водії. Відразу після аварії на місце події прибула бригада швидкої допомоги.

Відомо, що водій Chevrolet Lacetti зупинився на Розвилці, щоб здійснювати розворот біля вулиці Ярослава Мудрого. У цей момент підліток на Honda Accord на великій швидкості в'їхав в Chevrolet ззаду. Обидва водії місцеві.

Chevrolet Lacetti після зіткнення відкинуло на 60 метрів. Водій Honda з'їхав на узбіччя, на своєму шляху авто знесло дорожній знак і пошкодило світлофор.

Чоловік, який перебував за кермом Chevrolet Lacetti, від отриманих травм помер в лікарні. Йому було близько 40 років, він працював таксистом, однак в момент ДТП їхав в невідомому напрямку, а не виконував замовлення. Очевидці, які бачили ДТП своїми очима, говорять, що водій Honda, який був п'яний, випитував у поліції, чи жива людина, що сидить за кермом Chevrolet.


Відомо, що транспортним засобом "Хонда" керував місцевий житель, якому 16 років. Підліток заявив, що у нього немає дозволу на керування автомобілем. Автомобіль "Хонда" перевищив позначку в 160 кілометрів на годину під час ДТП.

Як писав "Апостроф" раніше, 7 лютого, в Тернопільській області внаслідок ДТП постраждали семеро людей.