RU  UA

У Києві через негоду паралізовано три вулиці - на місці працюють рятувальники: відео

Потужні снігопади призвели до серйозних проблем з рухом транспорту в Києві. На вулицях працює снігоприбиральна техніка. Найскладнішими ділянками в столиці залишаються вулиці Олени Теліги, Академіка Заболотного та проспект Лобановського.

Про це в ефірі Апостроф Live розповів прес-офіцер Головного управління ДСНС в м. Київ Олександр Макушенко.

Він зазначив, що на вулицях Олени Теліги, Академіка Заболотного та проспекті Лобановського задіяли спеціальні автомобілі ДСНС підвищеної прохідності, там чергують рятувальники. Вони допомагають транспорту, який не може проїхати, і перенаправляють його на безпечні ділянки доріг.

"Сьогодні була надана допомога двом вантажним автомобілям. Вони були транспортовані на безпечні ділянки дороги. Всього з початку снігопадів - з 8 лютого - нами було надано допомогу 60 вантажним автомобілям", - розповів Макушенко.

Він додав, що рішення про обмеження в'їзду вантажівок до Києва було правильним, адже вони можуть створювати на серйозних дорожніх артеріях міста труднощі для проїзду як легковиків, так і громадського транспорту.

Як повідомляв "Апостроф", за прогнозом синоптиків, у четвер, 11 лютого, вдень Україну із заходу знову накриють снігопади, а до Києва сніжна погода дійде близько 09:00.