RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Під Києвом вчитель потрапив в скандал через знущання над школярем: відео

У Київській області стався неприємний інцидент. Учитель знущався над школярем, конфлікт потрапив на відео і був опублікований в інтернеті.

Про це повідомляє сайт Буча.

В одній із шкіл міста Бучацького району Київської області школяр став жертвою знущань. Учитель вирішив провчити школяра за те, що він вимкнув світло в спортивному залі. Однак не тільки вчитель брав участь в знущаннях, він покликав на допомогу старшокласників і стежив за процесом.

Старшокласник взяли школяра на руки, почали його розгойдувати, а потім він впав і вдарився головою об підлогу. Учитель, а також учні, які стояли поруч, просто дивилися на все те, що відбувається і ігнорували конфлікт. Тільки після того, як школяр почав кричати від болю, на нього звернули увагу.

Учитель вважає, що він не збирався знущатися над хлопчиком. За його словами, він просто запитав у дітей, хто вимкнув світло. Також шкільний учитель зазначив, що підійшов до старшокласників і попросив відпустити школяра, після чого у одного з учнів ослабла рука, і хлопчик впав.


У соціальній мережі Facebook з'явилися цікаві коментарі користувачів. Місцеві жителі пишуть про те, що на вчителя, який просто стояв і дивився, як старшокласники знущаються над школярем, протягом десяти років надходять скарги від учнів і батьків.

Повідомляється, що була створена комісія для службового розслідування.

Учитель фізкультури був відсторонений на час розслідування. Учень, який постраждав під час інциденту, відчуває себе нормально і ходить в школу. Батьки потерпілого п'ятикласника не мають претензій до школи, але вимагають розібратися з учителем, який дозволив допустити цей інцидент.

Як писав "Апостроф" раніше, 18 лютого невідомі повідомили про "замінування" відразу декількох шкіл в Харкові і Києві.