RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Водій вбив двома ударами: з'явилися подробиці про пішохода, який загинув у Києві, фото

Пішоходом, якого в п'ятницю, 19 лютого, біля театру ім. Франка на вулиці Городецького в Києві водій Hyundai Sonata вбив двома ударами, виявився співробітник Київської митниці Владислав Корнієнко.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив колишній глава Державної митної служби Анатолій Макаренко, опублікувавши фото загиблого.

"Скромна, порядна людина. Добросовісний співробітник Київської митниці. Саме його вбили на пішохідному переході. Кадри цієї трагедії обійшли всі телеекрани", - зазначив він.

Як відомо, водій Hyundai з місця пригоди зник, але незабаром був спійманий поліцією. Ним виявився громадянин Азербайджану Азізлі Абдулла Огли. У суді чоловік заявив, що не хотів смерті пішохода.

Адвокат просив для підозрюваного цілодобовий домашній арешт, але суд відправив Абдуллу під варту на два місяці. Якщо його провина буде доведена, чоловікові загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", на початку лютого в Києві на мосту Метро зав'язалася бійка між водіями - вони не поділили дорогу. Побиття відбувалося на очах дружини і дитини одного з них.