RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

У Києві "герой парковки" напав на жінку

У понеділок, 22 лютого, в Києві жінка зробила зауваження водієві Daewo, який припаркував свій автомобіль прямо на пішохідному переході, і у відповідь отримала неадекватну реакцію - порушник правил дорожнього руху накинувся на жінку з кулаками.

Про цей інцидент повідомили на Facebook-сторінці "Київ Оперативний", опублікувавши фото неадекватного водія.

Як розповіла сама потерпіла, цей випадок стався на вулиці Коновальця, 23а - біля АЗС АМІК.Водітель зупинився прямо під знаком пішохідного переходу, тому люди змушені були обходити його по проїжджій частині.

"Водій поводився агресивно, послав далеко. Я зробила фото адміністративного правопорушення, щоб відправити в групу таких "героїв парковки", після чого водій вибіг з авто, без маски і накинувся з кулаками, встигла тільки виставити руку, щоб тримати дистанцію і зробити фото, як він біжить на мене зі стиснутим кулаком ", - написала жінка.

За її словами, чоловік говорив, що вона не має права його фотографувати, дарував кулаком по руці, обматюкав і повернувся в авто.

"Я викликала поліцію, дочекалася її та написала заяву. Будьте обережні, по місту повно подібних неадекватнів", - попередила жінка в своєму пості.

Як повідомляв "Апостроф", раніше водій, залишивши свій автомобіль на проїжджій частині, заблокував рух сміттєвоза в одному з районів Києва.