RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

У Києві таксист на швидкості збив матір з дитиною і намагався втекти: фото

У Києві у середу, 3 березня, п'яний водій таксі на пішоходному переході збив маму з дитячою коляскою і намагався втекти з місця інциденту.

Про це повідомили в Telegram-каналі dtp.kiev.ua.

ДТП сталася на розі вулиці Петра Запорожця і бульвару Перова. За кермом автомобіля Renault служби таксі Bolt перебував чоловік, в крові якого, як з'ясувалося, було 2.71 проміле алкоголя.

Жінка з дитячим візком переходила через дорогу, коли на неї наїхало таксі. Вона встигла штовхнути коляску на тротуар, а сама від удару автомобіля опинилася на капоті і вдарилася в лобове скло, отримавши множинні забої. Дитина не постраждала.

П'яного винуватця ДТП затримали свідки інциденту за 200 метрів від місця наїзду.

Як повідомляв "Апостроф", вранці в середу, 3 березня, в Києві біля станції метро "Сирець" сталася ДТП за участю двох автомобілів "ВАЗ", мікроавтобуса Ford і тролейбуса. Після зіткнення мікроавтобус вилетів на зупинку і тільки дивом не збив людей, що там стояли - їм вдалося відскочити в останній момент.

Додамо, що 2 березня в Дніпрі сталася страшна аварія - автомобіль Chevrolet на великій швидкості врізався в припарковану на заправці фуру, в результаті чого загинула 18-річна дівчина.