RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Хай у вікно лізуть": в Києві автохам оригінально припаркував дороге авто, фото

У спальному районі Києва - на бульварі Перова, 11 В, на Райдужному масиві столиці - автохам вирішив припаркувати свою Toyota Camry 40 таким чином, що його дороге авто заблокувало вихід з парадного.

Про це в п'ятницю, 23 липня, повідомляє Telegram-канал "Київ оперативний".

"Геніальна парковка. Подумаєш, якісь людці в падик зайти не можуть? Через вікно нехай лізуть", - іронічно супроводив фото редактор пабліка.

У мережі одразу ж з'явилися десятки коментарів в порадами по боротьбі з подібним хамством водія авто з номерним знаком AА7281HI.

"Неужели ни у кого не нашлось камушка килограмма так с два весом. Пускай бы несколько раз упал на остекление этого корыта". – "З візочками, самокатами, сумками, палицями та милицями «суперзручно». Для швидкої - «чудово»". – "Тупее парковки не видел в последнее время. Приз ему!" – "Хозяин падика". – "Бедная машина, скоро появится пару вмятин и царапин, мне так кажется". – "Це швидко лікується на місці". – "Пачку пшена на крышу. Голуби будут в восторге".

Нагадаємо, декількома днями раніше в Києві "герой парковки" заблокував проїзд машині рятувальників. Звільняти дорогу допомагали небайдужі кияни.

Також "Апостроф" розповідав, що в Києві "герой парковки" на вантажівці перекрив тротуар.