RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

"Та ви знаєте, хто я така?" п'яна автоледі стала качати права копам: відео

У Києві п’яна автоледі качала права та погрожувала поліцейським. Виявилось, що жінка безробітна, двічі засуджена та претендує на держпосаду.

Про це повідомляє ресурс “Київ Оперативний” у Telegram.

Біля магазину “АТБ”, що на проспекті Лобановського охоронець супермаркету подзвонив на лінію 102 та показав поліцейським неадекватну жінку на автомобілі Mazda. Згодом правоохоронці підтвердили, що жінка була в стані алкогольного сп’яніння. Їй зробили попередження, однак вона не послухалась та сіла назад в машину. Потім почала “качати права”, викрикуючи, що просто вигулює собаку, їй треба подзвонити та погрожувала фразою “Та ви не знаєте, хто я? Зараз вам всім буде капець”.

Тю, чого ж не знаємо? Знаємо, ви - Василенко Ганна Володимирівна, в минулому приватний підприємець та безробітна, а зараз кандидат на посаду "Головний державний інспектор" в Державну митну службу України. Чоловік ваш - Василенко Сергій Володимирович також нещодавно працює на "Київській митниці". Раніше мінімум двічі засуджена за водіння в нетверезому стані. Алкашка та потенційна вбивця звичайна”, - йдеться в повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві п'яний водій влаштував погром на парковці і зник.