RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Україну ворогові не розірвати: з'явилися фото нового яскравого муралу у Києві

У Києві вуличний художник із Донецька намалював яскравий мурал, присвячений війні з Росією.

Фото художник-мураліст Саша Корбан виклав у соцмережі Facebook.

Майстер стріт-арту створив чергове творіння кілька днів тому, тоді, коли відбувалися бої за звільнення Бучі та Ірпеня на Київщині.

Художник зобразив руки військового, що нібито зшивають розірваний прапор України.

"У мене немає слів. Скільки загинуло людей… скільки вбито невинних дітей… скільки скалічених душ… Завдяки неймовірним зусиллям наших воїнів ЗСУ, тероборони, волонтерів і всіх українців, які об’єдналися, ми стримуємо ворога, щоб він не зміг розірвати нашу рідну країну. І ми вистоїмо, ми переможемо! ", - зазначив він у соцмережі.



Митець також розповів, що збирає кошти для забезпечення переселенців з "гарячих" точок, що постраждали чи залишилися без даху над головою.

"Мої друзі з різних куточків нашої планети, звертаюся до вас! Ми, як ніколи раніше, потребуємо вашої підтримки. Я усе життя намагався нічого ні в кого не просити, але зараз нам дійсно потрібна ваша допомога. Я збираю кошти для забезпечення найнеобхіднішим (їжею, одягом, медикаментами) переселенців з "гарячих" точок та людей, що постраждали або залишилися без даху над головою під час війни. UAH (Монобанк). 4441 1144 5737 1381. Paypal [email protected]", - йдеться в дописі.

Художник наперед подякував усім за допомогу.

Нагадаємо, що авторка вірша "Ніколи не будемо братами" написала черговий вірш про війну, розв'язану росіянами в Україні.