RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

У Києві виявили 16 ДРГ окупантів: чим займалися посібники ворога

У столиці України зберігається загроза нанесення ракетних ударів. Лише за останні кілька днів виявили 16 ворожих диверсійно-розвідувальних груп у місті.

Про це розповів на брифінгу Олександр Грузевич - заступник начальника штабу Командування Сухопутних військ Збройних Сил України.

За його словами, російська армія, відступаючи з Київської області, залишила по собі масу диверсантів. У місті досі перебувають коригувальники вогню. Відтак - киянам надалі потрібно бути обачними і під час повітряної тривоги - йти в укриття.

"Наприклад, учора ми провели зачистку одного району, спіймали одну групу – і виявили пригорщу датчиків, за якими наводяться ракети. Тому нехтувати сигналами повітряної тривоги не можна. Загроза нанесення ракетних ударів зберігається", - зауважив військовий.

Посадовець також зазначив, що із міркувань безпеки блок-пости у Києві прибирати поки не будуть, надалі діятиме пропускний режим.

"По Києву будемо розширювати проїжджі частини доріг, але блок-пости залишатимуться, пропускний режим залишатиметься", - сказав Грузевич.

Нагадаємо, що у період дії воєнного стану киянам заборонили відвідувати ліси.