RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Соцмережі потішила атака путінської пропаганди на Олімпіаду-2016

Користувачів соціальних мереж потішили заголовки російських пропагандистських ЗМІ, в поганому світлі виставляють Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро, від участі в яких було усунено велика кількість російських спортсменів.

"Російські ЗМІ почали публікувати перші повідомлення з Олімпіади в Ріо", - написав у своєму блозі на Livejournal журналіст Андрій Мальгін, опублікувавши скріншоти новин.

"Останнє особливо чудово", "Останкіно не може без останків", "Гі*но полилося рікою", "Росіяни коли їх усували від олімпіади не розуміли свого щастя. Мелдоній в сечу їм підкинув сам Бог", "Ясно, що перемогти танцюристу заважають яйця Зіку", "Чи змусять вони здригнутися світ - це питання, а ось свого обивателя - мабуть. Якщо ще чорноротий Кисельов усією міццю підключиться - здригання неминуче", "Людські тіла і дивани" - це п'ять, я щитаю",- пишуть люди в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі викликала ажіотаж форма тих російських спортсменів, які не стали фігурантами допінгового скандалу і поїдуть на Олімпіаду.