RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

​Загибель МН17: у Росії вказали на нове божевілля на росТБ

Після публікації доповіді про збитий Boeing рейсу MH17, в якій чітко вказується причетність РФ до катастрофи, на головному російському телеканалі спробували покласти провину за загибель у цій аварії 298 осіб на Нідерланди.

На це звернула увагу російська журналістка Олена Риковцева, яка написала статтю на "Радіо Свобода".

Так, ведучий телепрограми "Час покаже" Артем Шейнін вельми емоційно намагався вказати на причетність влади Нідерландів до загибелі двох сотень голландців, оскільки ті нібито самі відправили літак над зоною бойових дій.

Гостем програми був голландець Пітер Ватердринкер, який вже 20 років живе в Росії. Журналістка зазначила, що ведучий з теми Голокосту фактично одразу "перестрибнув" на підсумки розслідування катастрофи авіалайнера, ставлячи голландському гостю провокаційні запитання.

На відповідь Ватердринкера про те, що остаточна відповідальність лежить на тому, хто натиснув кнопку, провідний різко відповів: "Ні! Адже про те, хто натиснув на кнопочку, ми не дізнаємося ще довго і довго".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі знову стали обговорювати версію про те, що насправді російський "Бук" повинен був збити не MH17, а літак Аерофлоту. Катастрофа російського літака над Україною мала стати причиною оголошення війни Україні з боку РФ.