RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Український журналіст пояснив свою участь у пропагандистських шоу на росТБ

Український журналіст, який працює у Москві, Роман Цимбалюк пояснив свою участь у пропагандистських шоу на російських телеканалах тим, що тільки так він може донести правдиву інформацію до мешканців окупованих районів Донбасу. Про це журналіст заявив у інтерв'ю "Цензору".

"Розкажу, чому я почав ходити туди частіше. Мені почали писати у Фейсбук люди з Донецька. Кажуть, що їм подобається. Головне, що вони кажуть: "У нас немає ніякої громадянської війни, ми чекаємо коли прийдуть Збройні сили України і виженуть цих падлюк за межі нашої держави!" З огляду на те, що на Донбасі немає ніякого українського телебачення і є лише російські телеканали, можливо якийсь сенс є в тому, що я беру участь у цих шоу", - відзначив Цимбалюк.

За його словами, він не звертає увагу на провокаційні висловлювання і запитання інших учасників телепрограм, а просуває лише власні тези: Україна була, є і буде, всі наші територіальні втрати на користь Росії були здійснені виключно російською військовою силою, ніяких передумов для розпаду не було.

У той же час журналіст відзначив, що його особисто дратують, коли на російському телебаченні беруть участь громадяни України, які виглядають, як фріки, наприклад, Ілля Кива.

Нагадаємо, раніше Цимбалюк розповів, як колишні українські чиновники і депутати, які втекли в Росію, ставляться до українських реалій..