RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Перестаньте сюди лізти: російська пропагандистка викликала гнів у соцмережі розповіддю про видворення з України

Видворена з України російська пропагандистка Марія Князєва, яка працювала під псевдонімом Саушкіна, розповіла про те, як її везли до кордону співробітники СБУ.

"Мене після п'ятигодинного допиту одразу повезли на кордон з Росією, а я не знала, куди мене везуть. На той момент мені було дуже страшно, я почала ридати, брикатися, битись, кричати, вони піднімали скла в машині", - заявила вона, додавши, що справа відбувалася вночі.

"Я думала, що в ліс везуть вбивати, виявилося, що один з них просто заїхав поїсти. Це було просто страшно", - заявила пропагандистка, чим викликала гнів українців.

Український політолог Олексій Голобуцький відповів Князевій, що росіянам не варто взагалі приїжджати в нашу країну, так як їх тут вважають ворогами й не раді їм.

"А то самі збрехали, самі в свою брехню повірили, тепер на ходу оглядаються в пошуках снігурів і "хлопчиків в трусиках", трусяться - але все одно лізуть. Хоч бери і дійсно починай вивозити в ліс з лопатою, щоб самі під свій розмір копали...", - написав він у своєму Facebook.

Точку зору Голобуцького підтримали і інші користувачі мережі.

"Відчуває за собою душок", "І треба ще страшніше, щоб навіть боялися наближатися до кордонів", "Ну хоч без монтажної піни обійшлося)))", - пишуть вони в коментарях до посту.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі дали чітку відповідь росіянам, чому їх ненавидять сусідні країни.