RU  UA

Канал Апостроф TV отримав "Срібну кнопку" YouTube

Канал Апостроф TV на YouTube отримав нагороду "Срібна кнопка" - це престижна нагорода, якою відзначають найпопулярніші канали, кількість підписників яких складає понад 100 тисяч та які мають хорошу репутацію на відеоплатформі.

Український інформаційно-аналітичний телеканал Апостроф TV вже перевищив цю позначку, а кількість переглядів сюжетів перейшло за 30 мільйонів.

Телеканал Апостроф TV почав транслюватись півтора року тому. На YouTube каналі Апостроф TV представлений щогодинними інформаційними, суспільно-політичними програмами та авторськими проектами про мистецтво, науку та здоров'я.

Якщо ви хочете отримувати більше надійної інформації про події в Україні та світі, а також не пропустити випуски улюблених ведучих Миколи Вересня, Тетяни Іванської, Юрія Кулініча, Роксани Руно, Антона Середи, Світлани Катренко, Валентина Бадрака, Катерини Козубенко, Руслана Вініченка, Аліни Блохіної, Валерія Сараули, Катерини Вишневської, Констянтина Матвієнка, Катерини Карпуніної та Дмитра Костильова та інших - підписуйтесь на Апостроф TV в YouTube.

Нагадаємо, інформаційно-аналітичний телеканал Апостроф TV також присутній у супутниковому і цифровому мовленні. Глядачі телеканалу мають можливість приймати сигнал з супутника Astra 4а, Т2, OTT і у кабельних мережах.

Наша місія - збагатити медіапростір інтелектуальною, рішучою, емоційною, допитливою і щирою журналістикою.