RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Мало не трапилася катастрофа: американські військові розповіли про зустрічі з НЛО і показали відео

Американські військові розповіли про НЛО, які вдавалося спостерігати майже кожен день з літа 2014 року по березень 2015 рік у небі над Східним узбережжям США.

Їх історіями поділилась газетаThe New York Times.

Так, в кінці 2014 пілот палубного винищувача-бомбардувальника Boeing F/A-18E/F Super Hornet мало не зіткнувся з одним з таких непізнаних об'єктів.

За словами очевидців, при близькому розгляді один з об'єктів виявився схожим на дзигу, який обертався навколо своєї осі. Форму інших апаратів розгледіти за допомогою камер літаків не вдалося. Відомо, що апарати провели в повітрі 12 годин, хоча льотчики очікували, що вони не зможуть протягнути і години. Бачити непізнані об'єкти на радарах льотчики почали після їх заміни на більш сучасні.

Одному з військових вдалося навіть двічі побачити НЛО. Перший раз, коли об'єкт засік радар, пілот спробував побачити його за допомогою камери, яку було вбудовано в його шолом, але на екрані було порожньо. Другий раз пілот засік об'єкт за допомогою інфрачервоної камери, але безпосередньо знову не побачив його.

Деякі інциденти з непізнаними об'єктами льотчики записали на камеру. Перший об'єкт зафіксували в січні 2015 року під Флоридою - він був схожий на дзигу, - а інший випадок стався кілька тижнів тому. Другий об'єкт рухався на великій швидкості, тому камері потрібен час, щоб захопити рухому ціль. На відео звучать перемовини пілотів, які дивуються з того, що бачать.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на дорозі в Києві помітили НЛО.