RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

У Нострадамуса знайшли пророкування про Єллоустонський вулкан: Землю чекає глобальна катастрофа

Експерти розшифрували пророкування Мішеля Нострадамуса, за даними якого США загинуть від виверження Йеллоустонського вулкана, але ця катастрофа "відгукнеться" і всім жителям Землі.

Про це повідомляє Daily Express.

Так, в одному зі своїх катренів Нострадамус зашифрував послання про глобальну катастрофу. У прогнозі йдеться про якесь "Нове місто", існування якого буде припинено через землетруси і виверження вулкана.

Експерти вважають, що це пророцтво про загибель США. Справа в тому, що послання було написано Нострадамусом в 1555 році, а Північну Америку відкрили в 1492 році. І довгий час ці землі називали Новим світом. Що стосується "вогню з пекла", то тут швидше за все мова йде про Йеллоустонський вулкан, який знаходиться на заході США.

Вчені відзначають, що за всю історію існування Йеллоустонського вулкана виверження з нього були зафіксовані три рази. Останнє з них трапилося близько 640 тис. років тому. На даний момент вірогідність виверження малоймовірна, але вулкан найближчим часом збирається прокинутися.

Уточнюється, що територія США прийме на себе перший удар. Держава виявиться непридатною для життя, так як великі території опиняться зануреними під шаром попелу, який сягатиме 1 метра. Однак попіл вляжеться не відразу. Спочатку він буде літати в повітрі, що перекриє доступ сонячних променів до землі.

Як повідомляв "Апостроф", вчені знайшли сліди руйнівної давньої катастрофи.