RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Щось пішло не так: всі відео фейлів вчителів української онлайн-школи

Під час онлайн уроків в рамках проекту "Всеукраїнська школа онлайн", які проводяться через карантин в Україні, вчителі вже встигли допустити кілька помилок.

Вже встигли відзначитися вчителі математики, української мови, географії, історії.

Іван Грозний воював з ЛівАнським орденом

Учитель історії допустила прикру помилку, сказавши що в 1558 році цар Іван Грозний почав Ліванської війну з Ліванським орденом за вихід до Балтійського моря. Учитель переплутала всього одну букву, оскільки війна - Лівонська, як, втім, і орден.

Білі ведмеді живуть в Антарктиді

Під час уроку української мови розповіли історію про "ведмедика Антарктичного", який, до того ж, пише з "Антарктичного півострова". При цьому білі ведмеді живуть в Арктиці, а Антарктида - континент.

30-2 = 18

Учитель математики, вирішуючи приклад, прийшла до висновку, що 30,2 - 2,2 буде 18, а не 28.

Австралію омиває Атлантичний океан

Відзначилася і учитель географії, яка описуючи континент, повідомила дітям, що Австралію омиває Атлантичний, а не Індійський океан.

Гаррі ТуРмен

Учитель історії в оповіданні про 33-го президента США показала слайд, в якому Трумен став чомусь родичем Уми Турман. Крім того, в тексті була помилка - "зафіксоввно".

Плутанина з царями

На цей раз в онлайн-школі помилилися в історії. Переплутали номери царів (І і ІІ).

Як повідомляв "Апостроф", в Україні вчителів та працівників бюджетної сфери змушували оформляти відпустки за свій рахунок на період карантину або зовсім звільняли.