RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

День святої Катерини: кращі ворожіння на судженого, долю і багатство

7 грудня шанують пам'ять Святої Катерини, в цей день прийнято гадати на судженого, долю і багатство.

"Апостроф" зібрав найкращі ворожіння, які проводять в ніч на 7 грудня.

В деяких можуть брати участь і дівчата і хлопці.

Ворожіння на судженого уві сні

Деякі люди вірять, що в ніч з 6 на 7 грудня уві сні можна побачити свого нареченого. Для цього треба взяти гребінець і стакан води.

Дівчина перед сном повинна розчесати волосся. Воду треба поставити біля голови і три рази прошепотіти над нею: "Приходь, суджений, волосся моє розчісувати. Приходь, водою святою тебе напою. Будеш радий-радий, що залишишся, залишишся та й одружишся".

Далі потрібно лягти спати, не розмовляючи ні з ким. Тоді уві сні дівчина побачить майбутнього чоловіка.

Ворожіння-підслуховування

Для цього необхідно підслухати чиїсь розмови під вікном. Тоді можна дізнатися, що чекає наступного року. Якщо господарі говорять про щось хороше, то і рік буде для вас хорошим. Якщо сміються - буде у того, хто ворожить, любов і гармонія. Сварки і лайка - чекають непрості відносини в родині.

Ворожіння на весілля

Чи буде весілля в прийдешньому році можна дізнатися по гілці вишні. Її потрібно зрізати і поставити у воду. Пишне весілля обіцяє гілочка, якщо вона покрилася листям і квітами 14 січня. Кількість листів говорить про позитивні риси характеру нареченого або нареченої. Якщо квітів немає - друга половинка буде некрасивою і сварливою. А якщо листя немає - то і весілля не буде.

Ворожіння на ім'я

Хлопець чи дівчина повинні ввечері 6 грудня написати на 11 аркушах паперу 11 імен протилежної статі. Потрібно взяти ще один порожній лист. Всі листки покласти на ніч під подушку. Вранці треба витягнути один з них - чиє ім'я випаде, та людина і стане другою половиною. Якщо попадеться порожній листок, то весілля незабаром не буде.

Ворожіння на багатство

Потрібно насипати в миску крупу і покласти туди золоті і мідні монети (можна за кольором), перемішавши все. Потім слід дістати одну з монет. Якщо витягнути золоту - буде багате життя, якщо мідну - скромний достаток.