RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Apple відмовляється від свого популярного продукту

Через можливість слухати музику на будь-якому з пристроїв Apple, компанія прийняла рішення припинити виробництво популярного продукту - плеєра iPod. Покупці можуть придбати його до закінчення техніки на складах.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Зазначається, що понад два десятки років iPod був актуальним для мільйонів користувачів по всьому світу, які люблять слухати музику, де б вони не знаходилися. Однак технології активно розвиваються і зараз необов'язково мати окремий пристрій для прослуховування музики, адже це можна робити за допомогою iPhone, Apple Watch, Mac та інших товарів, які виготовляє відома марка.

"Сьогодні дух iPod продовжує жити. Ми інтегрували неймовірний музичний досвід у всі наші продукти, від iPhone до Apple Watch та HomePod mini, а також у Mac, iPad та Apple TV. А Apple Music забезпечує найкращу в галузі якість звуку з підтримкою просторового звуку — немає кращого способу насолоджуватися, відкривати для себе та насолоджуватися музикою", - прокоментував рішення Грег Джосвіак, старший віце-президент Apple з міжнародного маркетингу.

Він також додав, що "надання музики користувачам так, як це зробив iPod, вплинуло не лише на музичну індустрію - це також змінило те, як музику знаходять, слухають та розповсюджують".

Раніше ми писали, що Apple закрила презентацію новинок від росіян.