RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Ахметов визначився з новим тренером для "Шахтаря": опубліковано фото

Стало відомо про призначення новим головним тренером донецького "Шахтаря" португальського фахівця Паулу Фонсека.

Про це повідомляє офіційний сайт донеччан.

43-річний тренер раніше працював тільки на батьківщині, а попередньої його командою була "Брага", яку "Шахтар" вибив з 1/4 фіналу Ліги Європи.

"Чому вибір припав саме на Паулу? Тому що це молодий, амбітний і дуже кваліфікований фахівець, який, я переконаний, зробить все для того, щоб уболівальники пишалися своєю командою. Паулу потрібен" Шахтар ", а" Шахтарю "потрібен Паулу. Так, це та свіжа кров, яка потрібна "Шахтарю". І я переконаний, що ми всі будемо пишатися цим вибором ", - прокоментував призначення президент" гірників "Рінат Ахметов.

Фото: ФК "Шахтар"

"Наші найголовніші цілі, про які ми говорили з президентом, звичайно ж, перемагати! Це завжди знаходиться на першому місці. По-друге, ми повинні показувати красивий атакуючий футбол, який буде подобатися нашим уболівальникам. Ми хочемо побудувати команду, яка буде домінувати. Яка володіє м'ячем, вміє радувати своїх уболівальників забитими голами і численними трофеями", - додав Фонсека.

Португалець став третім наставником "Шахтаря" з дального зарубіжжя - раніше це були німець Бернд Шустер і румун Мірча Луческу.

Як повідомляв "Апостроф", попередній наставник "Шахтаря" Мірча Луческу, який очолював донеччан з 2004 року, став головним тренером російського "Зеніту".