RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Євро-2016: з'явились фото та відео прибуття збірної України у Францію

Збірна України прибула на французьку землю, де з 10 червня по 10 липня відбудеться чемпіонат Європи: українці розмістилися в одному з готелів міста Екc-ан-Прованс.

Фотографії прибуття української команди розмістило видання SportArena.

Літак з українською командою приземлився в аеропорту Марселя, звідки українці на автобусі дісталися до сусіднього Екс-ан-Провансу. У готелі Renaissance "синьо-жовті" проведуть мінімум два тижні - до матчу 21 червня проти Польщі, яким завершиться груповий турнір.

Фото: ФФУ

Нагадаємо, що збірна України 22 травня вилетіла з Києва до італійської Сардинії, де пройшла тижневий відновний збір. Після контрольної гри з Румунією, яка завершилася перемогою 4:3, українці переїхали в швейцарську Аскону, де тренувалися аж до 7 червня. 3-го числа "синьо-жовті" провели ще один спаринг, здолавши Албанію 3:1.

Додамо, що 8 червня о 19:00 за київським часом у команди Михайла Фоменка відбулося тренування на місцевому стадіоні "Жорж Каркассон".

Фото: sportarena.com

12 червня о 22:00 збірна України в Ліллі зіграє стартовий матч Євро-2016 проти Німеччини. 16-го числа підопічні Фоменка зустрінуться з Північною Ірландією в Ліоні, а 21-го в Марселі з Польщею.

Про те, як збірна України пробилася на Євро-2016, як готувалася до чемпіонату, читайте в матеріалі "Апострофа": Євро-2016: похід України до Франції, найголовніші факти про збірну, відео голів.