RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Мартінес - Ломаченко: з'явились фото тренування перед чемпіонським боєм

У ніч з 11 на 12 червня в Нью-Йорку український боксер Василь Ломаченко зустрінеться з Романом Мартінесом із Пуерто-Ріко в боротьбі за чемпіонський пояс WBO у другій напівлегкій вазі (до 58,9 кг).

Ломаченко отримав шанс стати першим в історії українцем, який завоював титули чемпіона світу в двох вагових категоріях. Нагадаємо, наразі 28-річний боксер має пояс WBO в напівлегкій вазі (до 57,2 кг).

Напередодні відбулося відкрите тренування боксерів, на якому обидва показали свою готовність до важливого поєдинку.

Фото: Top Rank

Додамо, що, за інформацією ЗМІ, в разі перемоги над Мартінесом і завоювання пояса в 130-фунтовій вазі Ломаченко має намір залишитися в цій категорії. Тоді йому доведеться розлучитися з титулом чемпіона в 126 фунтах.

Зазначимо, що на рахунку 33-річного Романа Мартінеса 29 перемог, 3 нічиї та 2 поразки в 34 матчах. У Ломаченко - 5 перемог, одна поразка в 6 боях. 3 перемоги він здобув достроково - нокаутом.

Нагадаємо, що минулого разу Ломаченко боксував 7 листопада 2015 року: в Лас-Вегасі він нокаутував мексиканця Ромуло Коасічу. Мартінес бився 12 вересня проти кривдника Ломаченка Орландо Салідо (українець програв мексиканцю рішенням суддів 1 березня 2014 року). У цій зустрічі була зафіксована нічия.

Як повідомляв "Апостроф", український боксер-напівважковаговик Олександр Гвоздик нокаутував француза Наджиба Мохаммеді у 2-му раунді поєдинку 9 квітня в Лас-Вегасі.