RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Грали проти машини: у збірній України пояснили невдачу в дебюті Євро-2016

У збірній України прокоментували поразку від Німеччини 0:2 на старті Євро-2016: головний тренер команди Михайло Фоменко після поєдинку 12 червня зазначив, що його підопічним протистояла справжня машина.

Про це Фоменко розповів на післяматчевій прес-конференції, повідомляє Sportarena.

"Раніше ми не раз говорили, що Німеччина - це справжня машина, якій дуже важко протистояти. У підсумку німці і виявилися такими, якими ми їх очікували, без сюрпризів. Не вийшло не дозволити суперникові забивати, ну і також не реалізували свої моменти", - зазначив Фоменко.

Нагадаємо, що українці несподівано зуміли нав'язати боротьбу чинним чемпіонам світу, проте в результаті не скористалися моментами в першому таймі: один раз німців від вірного гола врятував Джером Боатенг, який виніс м'яч зі "стрічки" після удару Коноплянки, одного разу суддя не зарахував гол через положення поза грою, а в інших моментах німців виручав П’ятов. Також додамо, що українці подали 12 кутових, що є рекордом для протистоянь з топ-збірними. Голами у німців відзначилися Шкроден Мустафі і Бастіан Швайнштайгер.

Наступний матч українці проведуть 16 червня в Ліоні проти збірної Північної Ірландії, яка 12 червня програла Польщі 0:1. У групі С на перше місце вийшла Німеччина, другі - поляки, українці - четверті.

Більше про матч з чемпіонами світу читайте в матеріалі "Апострофу": Німеччина - Україна 2:0. Хроніка матчу Євро-2016, відео голів, онлайн.