RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Євро-2016: у мережі висміяли інцидент з футболістами з РФ, у яких діти вкрали воду

Новина про те, що "чарівні чорношкірі діти" у французькому Ліллі вкрали у збірної Росії з футболу ящик води, викликала ажіотаж у соціальних мережах.

Про "крадіжку води" з автобуса російської команди повідомило видання Life.

"Як тільки збірна Росії прибула в Лілль на матч зі Словаччиною, автобус з футболістами оточило безліч місцевих фанатів. Коли гравці і весь персонал національної команди вигрузилися, багажне відділення автобуса залишилося відкритим. Мама з трьома доньками, які перебували в цей момент якраз навпроти автобуса, розгледіли в багажному відділенні коробку з енергетичними напоями для спортсменів. Діти не розгубилися, миттю пробралися через огорожу — і ось вже коробка з напоями у них в руках", — розповіли російські журналісти.

"Захопленню дітвори не було меж, у свою чергу матуся одразу розпакувала коробку і дала кожному з дітей по пляшці", — йдеться у публікації.

"Незважаючи на те, що навколо було багато поліцейських, ніхто з них не став перешкоджати дитячим пустощам. Милі дівчатка з неприхованим задоволенням пили воду яскраво-синього кольору, а щаслива мама знімала це все на фото", — пише видання.

Фото Life

Новину висміяли у Twitter недруги за бугром.

"Зрада", "Добре хоч ящик з мельдонієм не взяли", "І як раз перед матчем! Тепер наші будуть на тверезу грати... Обама своїх підіслав, напаскудити", — коментують користувачі Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", раніше користувачів соціальних мереж потішило затримання у Франції російських пропагандистів, які приїхали знімати матч Євро-2016 між збірними РФ і Словаччини.