RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Перенесення матчу-реваншу Кличко - Ф'юрі: букмекери відреагували

Букмекерські контори зняли зі своїх ліній котирування на матч-реванш між українцем Володимиром Кличком і британцем Тайсоном Ф'юрі через перенесення поєдинку, пов'язаного з травмою чемпіона за версіями WBO, WBA та IBO.

Провідні світові, українські та російські контори не стали залишати розклади на матч, який мав відбутися 9 липня в Манчестері. Навіть незважаючи на те, що поєдинок з'явився в лініях ще задовго до того, як стало остаточно відомо про дату і місце його проведення.

Нагадаємо, що матч-реванш був перенесений мінімум на 6-7 тижнів через травму щиколотки, яку Тайсон Ф'юрі отримав під час однієї з тренувальних пробіжок. Нова дата бою буде оголошена найближчим часом, проте в команді британця заявили, що місце його проведення не змінюватиметься.

Додамо, що перед тим, як стало відомо про перенесення матчу-реваншу, букмекери давали приблизно рівні шанси на перемогу боксерів. При цьому котирування змінювалися відповідно географічним принципом. Так, в британських конторах Ф'юрі мав невелику перевагу, а в українських - навпаки. Це пов'язано з тим, що основний масив ставок у цих країнах йшов на свого боксера, так уболівальники вірять у того, кого підтримують.

Як повідомляв "Апостроф", Тайсон Ф'юрі образив українців у відеозверненні висловлюванням про те, що серед охоронців таборів смерті нацистської Німеччини були представники України.