RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Хто стане найкращим бомбардиром Євро-2016: букмекери дали прогноз

Найкращим бомбардиром Євро-2016 швидше за все стане нападник збірної Франції Антуан Ґрізманн, на рахунку якого вже 4 голи в п'яти матчах.

Про це говорять букмекерські котирування, які проаналізував "Апостроф".

На те, що ситуація не зміниться після матчу 1/2 фіналу, в якому 7 липня Франція зіграє з Німеччиною, а також і на фініші першості можна поставити з показником 1,83. Головні конкуренти бомбардира французів і мадридського "Атлетіко" - представник Вельсу Ґарет Бейл, а також партнер Ґрізманна Олів'є Жиру. На їхньому рахунку - по три точні удари, тому букмекери дають на їх перемогу в бомбардирських перегонах коефіцієнт 7,0.

Далі йде Дімітрі Пайє з Франції, який також забив три голи, але ймовірність його перемоги менша - 8,0. З тим же коефіцієнтом букмекери пропонують поставити на Кріштіану Роналду (він забив всього 2 голи на Євро-2016), який разом зі збірною Португалії зіграє в півфіналі проти Вельсу 6 липня о Ліоні.

Відзначимо, що Грізманн виявився корисним для "триколірних" не тільки в якості снайпера, але і підношувача снарядів - на його рахунку дві гольові передачі.

"Апостроф" проведе онлайн-трансляцію матчу 1/2 фіналу Євро-2016 Португалія - Вельс 6 липня о 22:00.