RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Призначений новий головний тренер збірної України з футболу: в мережі обурюються

Новим головним тренером збірної України з футболу, яка втратила наставника Михайла Фоменка після Євро-2016, став відомий український футболіст Андрій Шевченко.

Про це повідомив у своєму Facebook віце-президент Федерації футболу України (ФФУ) Сергій Куніцин.

У мережі призначення Шевченка на посаду головного тренера збірної викликало негативну реакцію.

"Оглушливо вилетівши з Євро, ФФУ пробиває нове дно - вперше в історії призначає тренером збірної кума президента федерації", - написали на сторінці спільноти "Друзі Динамо".

"Ось таке чудо хочуть зробить тренером збірної України. Друг Порошенко і за сумісництвом голова ФФУ Павелко Є КУМОМ Андрію Шевченку. Нічого нового. Якщо кума президента Луценка без освіти роблять головою ГПУ, то чого кума голови ФФУ Шевченка без досвіду не можна тренером збірної? Кумівство і непрофесіоналізм на всіх рівнях", - обурюється користувач Роман Скляров і публікує кумедне відео з Шевченком.

"Андрія Шевченка призначили головним тренером національної збірної України з футболу. Що скажете?" - поставили питання своїм читачам у спільнотах Євромайдан і Київ Лайф.

"Як гравець він був профі, а як депутат кізяк, подивимося як тренер...." "Ні , чергова дурість", "Піз*єц підкрався непомітно ) А якщо серйозно, то тренер збірної з футболу не повинен бути особливим інтелектуалом, але хоч трохи мізків у нього має бути", "Тільки в Україні таке можливо!! Людину, яка не працювала тренером в одній команді, призначають Головним тренером НАЦІОНАЛЬНОЇ збірної країни!! !П....здець!!!Дно!!!!" - висловлюють свою думку користувачі в коментарях.

Нагадаємо, що на чемпіонаті Європи у Франції українська команда зазнала трьох поразок поспіль, ставши найгіршою збірною на турнірі. Українці фінішували з нулем очок і без забитих голів.

Як повідомляв "Апостроф", 23 червня, головний тренер збірної України Михайло Фоменко оголосив про те, що йде у відставку після невдалого виступу команди на Євро-2016.