RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Футболіст збірної України феєрить в Америці: опубліковано відео

Футболіст збірної України та іспанської "Севільї" Євген Коноплянка вдало увійшов у сезон разом зі своєю командою, яка готується до матчу за Суперкубок УЄФА проти "Реала" в Орландо, США.

Український вінгер забив вже два голи і став автором однієї результативної передачі.

У матчі з аргентинським "Рівер Плейт" він став автором другого голу ("нервіонці" перемогли 3:1), а в наступній грі - фіналі турніру Євроамериканський Суперкубок (неофіційний товариський трофей, який другий рік поспіль розігрується між володарями других за значимістю клубних турнірів Європи та Америки - Ліги Європи і Копа Судамерикана) його команда перемогла 2:1 колумбійський "Санта Фе". Коноплянка в цьому поєдинку був більш продуктивний: на 20-й хвилині він відкрив рахунок точним дальнім ударом у кут воріт, а через хвилину, зігравши в стінку з Корреа, увірвався в штрафну і скинув м'яч під удар Кевіну Гамейро. Всього Коноплянка відіграв 45 хвилин, після перерви поступившись місцем на полі Даніелу Каррісу.

Додамо, що в нинішньому сезоні "Севілья" буде тренуватися під керівництвом чилійця Хорхе Сампаолі - попередній наставник, який і прийняв рішення про підписання контракту з українцем, іспанець Унаї Емері пішов на підвищення до французького ПСЖ.

У минулому сезоні Коноплянка зіграв 52 матчі (з них лише 25 у стартовому складі), забивши 8 голів і зробивши 9 ассистів.

Нагадаємо, 9 серпня в матчі проти "Севільї" за Суперкубок УЄФА "Реал" зіграє без свого лідера Кріштіану Роналду, який отримав травму коліна на Євро-2016.

За матеріалами Sportarena.