RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Постол - Кроуфорд: де дивитися чемпіонський бій українця

В ніч з 23 на 24 липня в американському Лас-Вегасі відбудеться поєдинок між українським боксером Віктор Постол і місцевим Теренсом Кроуфордом - на кону бою стоятимуть чемпіонські пояси WBC і WBO, якими відповідно володіють бійці.

Віктор Постол - Теренс Кроуфорд

Бій за звання чемпіона світу в напівсередній вазі (до 63, кг) за версіями WBC і WBO

23 липня, Лас-Вегас, MGM Arena. Приблизний початок поєдинку 24 липня в 6:00 за Києвом.

Пряма трансляція на каналі "Інтер".

Нагадаємо, що Віктор Постол завоював чемпіонський титул 2 жовтня 2015 року в поєдинку з аргентинцем Лукасом Маттіссе - українець нокаутував опонента в 10-му раунді. Після тієї яскравої перемоги представники Постола довгий час не могли організувати наступний бій, в результаті, все прийшло до того, що 31-річний боксер отримає шанс на те, що багатьом доводиться чекати роками - об'єднати титул. Більш того, йому доведеться битися з одним з найперспективніших бійців, непереможним американцем Теренсом Кроуфордом.

Примітно, що на рахунку обох боксерів - по 28 перемог в 28 поєдинках. Однак при цьому у американця вище відсоток нокаутів - 43 проти 71. Втім перед боєм проти Маттіссе багато якраз робили акцент на те, що Постол - явно не нокаутер, проте в підсумку, для аргентинця все завершилося досить сумно.

Додамо, що в вечір боксу в Лас-Вегасі відбудеться поєдинок ще одного українського боксера - в напівважкій вазі (до 79,3 кг) Олександр Гвоздик зустрінеться з досвідченим Томмі Карпенсі - екс-претендентом на світовий титул WBC.

Як повідомляв "Апостроф", український боксер Василь Ломаченко зробив важливу заяву щодо своєї кар'єри: чемпіон світу за версією WBO в двох вагових категоріях (до 57,2 і до 58,9 кг) заявив, що залишає молодший вага і тому втрачає пояс, який він завоював влітку 2014 року.