RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

"Шахтар" і "Зоря" дізналися суперників по Лізі Європи 2016/17

26 серпня визначилися суперники українських клубів у груповому турнірі Ліги Європи 2016/17: донецький "Шахтар" зіграє в групі Н проти португальської "Браги", бельгійського "Ґента" і турецьким "Коньяспором;" Зорі "доведеться боротися з європейським грандом - МЮ, а також турецьким "Фенербахче" і голландським "Фейєноордом".

Про це стало відомо після жеребкування, яке відбулося в Монако.

Груповий турнір стартує 15 вересня, а завершується 8 грудня. Кожна команди зіграє по шість поєдинків. До 1/16 фіналу вийдуть по два кращі клуби від кожної з 12 груп.

Примітно, що один з суперників "гірників" - "Брага" боролася з українською командою на стадії 1/4 фіналу Ліги Європи минулого сезону. Тоді її очолював нинішній наставник "Шахтаря" Паулу Фонсека. Тоді як "Зоря" вже грала в відборі ЛЕ-2013/14 проти "Фейєноорда". Тоді в захоплюючому протистоянні сильнішими виявилися голландці, причому в матчі-відповіді на виїзді луганчанам вдалося відігратися з 0:3, але за мить до кінця матчу вони пропустили 4-й гол.

Слід зазначити, що "Зоря" буде грати домашні матчі в Одесі на стадіоні "Чорноморець", а "Шахтар" - як зазвичай у Львові.

Як повідомляв "Апостроф", "Динамо" дізналося про суперників по груповому турніру Ліги чемпіонів 2016/17: кияни зіграють проти португальської "Бенфіки", італійського "Наполі" і турецького "Бешикташа".